Op zaterdag 21 april was het de laatste competitiedag van het afgelopen seizoen. Voor het zesde jaar op rij sloten we een sportief jaar af met de trappistennight. Geniet mee van enkele sfeerfoto's van zowel de laatste wedstrijden als van het trappistenfestijn. 

 

Op zaterdag 2 december was er hoog bezoek bij WOVO. Niemand minder dan Sinterklaas kwam samen met zijn pieten ons vertellen dat al onze spelertjes weer een jaar braaf zijn geweest. Geniet mee van de foto's!

De beste stuurlui staan aan wal. Om dit gezegde wat kracht bij te zetten organiseerden we ook dit jaar onze jeugd VS ouders. Geniet mee hoe onze jeugd super gemotiveerd tegen onze ouders speelde. 

Op 22 april organiseerde WOVO een tornooitje voor de allerkleinste. Zo konden ze aan hun ouders eens tonen wat ze allemaal hebben geleerd afgelopen seizoen. Geniet mee van onze kleine kapoenen in actie. 

Op de mooie lentezondag van 14 mei organiseerden we ons jaarlijks Lentetornooi. Zowel in de sporthal als buiten op het grasveld gaven alle ploegen het beste van zichzelf. De ene ging voluit voluit voor de winst, bij de andere telde meer het spelplezier. We zagen dat iedereen zich geamuseerd had, en dat kan je nu ook zien op de foto's!

We willen alvast meegeven dat de volgende editie is op zondag 6 mei 2018.

Op 12 mei hielden we ons jaarlijks intraclubtornooi. Ook dit jaar konden we weer rekenen op vele leden die uit waren op een leuke start van onze drie-daagse. Zo hadden we 6 ploegen die het beste lieten zien van zichzelf. Geniet mee van deze leuke avond. 

Op zaterdag 22 april organiseerde heren 4 hun vijfde Trappistennight. Het was een geweldige en sfeervolle afsluiter van een sportief geslaagd seizoen. In totaal werden er om en bij de 750 trappisten verkocht.  Graag danken we Stijn Van den Kieboom voor de mooie foto's.