multimove-logo

Wij, Ute, Gerd & Jeroen, willen graag jullie kinderen helpen bij hun ontwikkeling:

Wandelen & lopen, klimmen, hangen, slingeren, schommelen, draaien & keren, schuiven & glijden, schoppen, dribbelen, heffen & dragen, springen & landen, kruipen, vangen en werpen, trekken & duwen… Kortom VEEL, GROOT MOTORISCH BEWEGEN in een leuke omkadering met allerhande materialen én met andere kinderen

Waarom?

Om net deze jonge kinderen zo breed mogelijk in al hun aspecten en NIET sport-specifiek te laten ontplooien. Zo kunnen ze op latere leeftijd vanop een brede basis een ‘eigen’ sport kiezen waarin ze verder willen.

Graag willen we onze volgende overeenkomst ook nog even in de bloemetjes zetten. WOVO Malle en Trainingsmateriaal.be hebben een partnership voor 3 seizoenen. Zo zal al het materiaal dat gebruikt wordt voor te trainen geleverd worden door het team van trainingsmateriaal.be. We danken het team van Trainingsmateriaal.be voor het vertrouwen in onze club!

 

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Kapsalon Metamorphose hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Kapsalon Metamorphose bedanken voor het vertrouwen in onze club!

 

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en De Smaakmakerij hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen De Smaakmakerij bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Total Build hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Total Build bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Immo De Vry hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Immo De Vry bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en AD Delhaize Oostmalle hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen AD Delhaize Oostmalle bedanken voor het vertrouwen in onze club!