Deze week is het week van de vrijwilliger. Graag zouden we volgende personen willen bedanken:
 
alle tappers zonder jullie zouden we geen kantine kunnen open houden,
 
alle trainers & coachen zonder jullie zou het niet mogelijk zijn om veel bij te leren en onze wedstrijden te kunnen spelen,
 
iedereen die iets organiseert voor onze club: zonder jullie zouden we geen leuke avonden beleven, feestjes bouwen,lekkere mosselen of pannenkoeken eten,…
 
alle scheidsrechters zonder jullie geen wedstrijden,
 
alle jeugdbestuursleden  voor de organisatie van de jeugdactiviteiten,
 
de leden van het dagelijks bestuur zonder hun inzet zou het heel wat moeizamer verlopen,
 
onze secretaris en penningmeester, deze 2 personen verzetten achter de schermen bergen werk om de club in orde te houden met de financiën en de administratie.
 

De Vlaamse Volleybalbond heeft onze club in de kijker geplaatst. Dit deden ze in de Volleymagazine van januari.

Je kan het artikel terug vinden op door hier te klikken.

 

Graag wensen we jullie te bedanken voor het afgelopen jaar. Samen met jullie maakte we er een sportief jaar van. Hopelijk konden jullie allemaal genieten van vele hoogtepunten zowel op sportief vlak als op persoonlijk vlak.
 
Ook voor 2017 wenst het bestuur  van WOVO Malle jullie het beste toe!
 

Met trots kunnen we zeggen dat WOVO Malle en Kapsalon Metamorphose een sponsorovereenkomst hebben afgesloten voor 3 seizoenen. We danken Wim voor het vertrouwen in onze club!

 

Beste leden,

Op zaterdag 26/11 om 20u30 mogen we met onze 1e dames ploeg voor de Beker van Antwerpen aantreden tegen een ploeg uit 1e divisie (!!!). Dat dit geen eenvoudige opdracht wordt, hoef ik jullie waarschijnlijk niet uit te leggen.

Afgelopen zaterdag konden we voor het eerst genieten van verse soep met brood in onze kantine. We zullen vanaf heden verse soep aanbieden en dit tot de krokusvakantie. De soep wordt elke week vers gemaakt door De Smaakmakerij, het brood wordt aangebracht door bakkerij de Korenbloem. Een tas verse soep met een boterham kost slechts 2,5 euro.

Laat het smaken!