Beste leden,

Op zaterdag 26/11 om 20u30 mogen we met onze 1e dames ploeg voor de Beker van Antwerpen aantreden tegen een ploeg uit 1e divisie (!!!). Dat dit geen eenvoudige opdracht wordt, hoef ik jullie waarschijnlijk niet uit te leggen.

Afgelopen zaterdag konden we voor het eerst genieten van verse soep met brood in onze kantine. We zullen vanaf heden verse soep aanbieden en dit tot de krokusvakantie. De soep wordt elke week vers gemaakt door De Smaakmakerij, het brood wordt aangebracht door bakkerij de Korenbloem. Een tas verse soep met een boterham kost slechts 2,5 euro.

Laat het smaken!

 

Op 27 november organiseert heren 3 het jaarlijks mosselfestijn. Dit jaar zijn we toegekomen aan de 25ste editie. Onze heren trakteren alle eters daarom op een gratis aperitief. Ter gelegenheid van deze feesteditie zorgt Bakkerij de Korenbloem voor een dessertenbuffet. Voor dit buffet kan u een vrije gift doen. 

 

Meer info over de keuze van de menu's vind je hier.

Indien je nog vragen hebt, kan je ze altijd stellen aan iemand van heren 3 of op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

In november starten Stijn en Jeroen Aerts als officiële scheidsrechter. Ze namen beide deel aan het examen in oktober en slaagde hiervoor. 

 

We wensen hen beide veel succes in hun carrière.

Voor het eerst deden we mee met het Jeugdsportfonds van de Vlaamse Volleybal Bond. We werden 55ste van de 130 deelnemende clubs. Hiervoor kregen we 2 sterren van de VVB. Dankzij deze sterren kunnen we 725 euro investeren in nieuw materiaal voor onze jeugd.