Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Slagerij Van Looveren hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Slagerij Van Looveren bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een nieuwe sponsor hebben. WOVo Malle en Garage Stoffelen hebben een overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Garage Stoffelen bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Bistro Time Out hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Bistro Time Out bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Bakkerij De Korenbloem hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Bart en Ilse bedanken voor het vertrouwen in onze club!

 

Met veel trots kunnen we melden dat we een nieuwe sponsor hebben. WOVo Malle en Guy Verheyen Interieur hebben een overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Guy Verheyen Interieur bedanken voor het vertrouwen in onze club!

 

Met veel trots kunnen we melden dat we een nieuwe sponsor hebben. WOVo Malle en Heuvel Serre Folies hebben een overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Heuvel Serre Folies bedanken voor het vertrouwen in onze club!

 

4 december stond aangestipt om vele volleybalkalenders. Niemand minder dan Sinterklaas had een bezoekje gepland aan onze jeugdspelers. De Sint kwam langs en vertelde ons dat er onze spelertjes braaf waren geweest. Over alle aanwezige spelers had hij wel iets te vertellen.  Sinterklaas bracht ook enkele van zijn gekste pieten mee om het een onvergetelijk te maken. Geniet mee van dit leuk bezoek.