Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en AD Delhaize Oostmalle hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen AD Delhaize Oostmalle bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Frituur Het Frithuisje hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Frituur Het Frithuisje bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Slagerij Van Looveren hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Slagerij Van Looveren bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een nieuwe sponsor hebben. WOVo Malle en Garage Stoffelen hebben een overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Garage Stoffelen bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Bistro Time Out hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Bistro Time Out bedanken voor het vertrouwen in onze club!

Met veel trots kunnen we melden dat we een vernieuwde sponsorovereenkomst hebben. WOVo Malle en Bakkerij De Korenbloem hebben een vernieuwde overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Bart en Ilse bedanken voor het vertrouwen in onze club!

 

Met veel trots kunnen we melden dat we een nieuwe sponsor hebben. WOVo Malle en Guy Verheyen Interieur hebben een overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Guy Verheyen Interieur bedanken voor het vertrouwen in onze club!

 

Met veel trots kunnen we melden dat we een nieuwe sponsor hebben. WOVo Malle en Heuvel Serre Folies hebben een overeenkomst voor 3 seizoenen. We willen Heuvel Serre Folies bedanken voor het vertrouwen in onze club!