Inschrijven van een nieuw lid


Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor de interesse in onze club. Graag willen we nog meedelen dat ieder beginnend lid 3 keer mag komen proberen. Onze secretaris zal jullie laten weten in welke ploeg je zal spelen en wanneer deze trainen.

 

WOVo Malle doet ook mee aan de vrijetijdspas van de gemeente. Meer informatie over de vrijetijdspas vind je hier.

Hieronder vind je een inschrijvingsformulier.

 

 

 

 

(Gelieve hier het mailadres te zetten van de persoon die dit formulier invult. )

(indien dit verschillend is van de contactpersoon)

(Gelieve hier het mailadres van de mama in te vullen indien het lid minderjarig is)

(Gelieve hier het mailadres van de papa in te vullen indien het lid minderjarig is)

(indien lid minderjarig, gelieve hier het nummer van een ouder in te vullen)

Plaats hier het rijksregisternummer zonder leestekens. 

In overeenstemming met nieuwe Europese regelgeving in verband met de bescherming van persoonsgegevens hebben we jullie uitdrukkelijke toestemming nodig voor het opslaan en verwerken van jullie persoonsgegevens. Deze gegevens zijn enerzijds noodzakelijk voor de aansluiting van onze leden bij de bond. Anderzijds gebruiken wij die gegevens voor onze interne communicatie (bijvoorbeeld mails i.v.m. het nieuwe seizoen, de wafelverkoop, de start van de trainingen, ...) en voor de werking van de club (bijvoorbeeld bij subsidieaanvragen). Uiteraard maken wij jullie gegevens nooit over aan derden zonder uw expliciete toestemming daartoe. Bovendien houden we van jullie enkel de strikt noodzakelijke gegevens bij en dit gedurende het volledige seizoen. U gelieve bij de bevestiging van uw inschrijving dan ook het vakje dat op die uitdrukkelijke toestemming betrekking heeft aan te duiden.Indien u uw gegevens wenst te wijzigen of indien u wenst dat deze worden verwijderd, kan u steeds contact opnemen met de voorzitter of de secretaris van de club op het e-mailadres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Gelieve hier een pasfoto of foto van het aan te sluiten lid te uploaden. Deze foto hebben we nodig om de vergunning aan te vragen. 

Hieronder kan je eventuele opmerkingen kwijt. Indien je al contact had met iemand van de club, of je eerder al kwam proberen, gelieve dit dan hieronder te melden. 

Geef hieronder aan of je wil dat we beeld- en geluidsmateriaal van u mogen publiceren op onze site of sociale media-kanalen. Indien je toch een probleem hebt met de publicatie van een bepaalde foto kan je dit altijd melden aan de WOVo admins (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.). 

  Refresh Captcha